Bli inte en bridezilla!

Vi älskar att pyssla och ha oss, och gör det ända från barnsben. Vad många börjar göra redan när de är små är att de skapar en scrapbook full med förväntningar och idéer inför deras kommande bröllop. Många är de som slänger upp en stor fet pärm proppfull med urklipp från reportage som detta på film, och det händer inte bara på vita duken utan i verkligheten också.

Men hur är det egentligen med bröllopet, måste det uppfylla ALLA våra idylliska drömmar? Oftast får vi sänka våra förväntningar lite för att inte bli besvikna, för drömmar är ju trots allt det, drömmar, och inte alltid verklighet. Och något man behöver minnas är att allt inte behöver vara så stort och grandiost. Du behöver inte ha en champagnefontän, det räcker med att hälla upp i glasen och skåla. Du behöver inte ha exotiska blommor från mellanöstern, vita liljor från Sverige funkar lika bra. Du behöver inte sitta och handpyssla ihop tackkort till alla gäster, du kan beställa tackkort från Qpix. Allt detta är sådan som funkar minst lika bra, om inte bättre.

För let’s face it, du vill inte bli en bridezilla. Du vill inte ha hög stress, bråk och en allmänt jobbig tillvaro innan den största dagen i ditt liv, så det är helt okej att sänka förväntningarna och ta det lite som det kommer. Gör dagen minnesvärd på grund av vad som händer, inte hur många isskulpturer det är på mottagningen.