Fixa personligt hem

Att pyssla och fixa hemma är något av det roligaste som finns enligt vissa. Som tur är finns det oändligt mycket man kan ordna i hemmet och det tar aldrig slut. Man kan alltid fixa och trixa mer! Det kan handla om små saker, som till exempel att måla detaljer i hemmet i en annan färg än i övrigt, hänga upp riktigt snygga canvastavlor eller gå ett steg längre och renovera ett helt, eller flera, rum. Det är dock inte alltid som man orkar med att göra stora förändringar, men som tur är finns det massor av små saker man kan göra som förändrar känslan i rummet. Att ha ett speciellt hem är värt väldigt mycket, något som man skrivit om på svd.se då man pratat med inredningsjunkien Elisabeth, som gärna blandar stilar i sitt hem.

Josef Frank har en gång sagt: ”Det är lätt att undvika varje smaklöshet om man ­inskränker sig till blodlös askes och undertrycker varje yttring av ett temperament.” Man kan säga att Elisabeth Bredbacka är ­precis raka motsatsen till detta uttalande.

– Jag blir nervös av kala vita miljöer där man inte ens kan ha en marmeladmacka med på bilderna. (Läs hela artikeln här).

Elisabeth är inte ensam om att inte vilja ha steril inredning med vita, tomma väggar. Många föredrar att ha det tvärt om men vet inte riktigt hur de ska gå till väga. Men med vilja blir det oftast rätt, i alla fall om man gör precis som man vill. Det är trots allt man själv som ska bo där!