Från hobby till jobb

Att gå efter om vad man bör jobba med kanske inte alltid är det roligaste. Och kanske inte heller det man bör göra. Men, ibland kan vi inte bara kasta in handduken och bete oss som personen i reklamen som vunnit på lotto och härmar sin chef – om vi inte vunnit. Vi måste bida vår tid och överväga om vi vill satsa på vår hobby som Kristin och vända den till att bli vår inkomst. Sedan måste vi även börja fundera på om det kommer bli lika roligt att pyssla med det vi nu gör på vår fritid om det blir vårt jobb. Ska man dock se på arbetsmarknaden så är det stramt med nya jobb, om det inte skulle fungera.  Arbetsgivarna drar ner på anställningar, vilket Dn.se skriver om.

”Enligt bemanningsföretaget Manpowers kvartalsvisa mätningar är prognosen den svagaste hittills i år. Speciellt i Stockholmsområdet, Uppsala län och Västsverige väntas arbetsgivarna dra åt svångremmen. Men i nord och syd ser det stabilare ut. Även platsannonserna har blivit färre, minus tre procent på ett år, enligt Monster Employment Index.” (läs mer här)

Att nå sina drömmar

Vi ska alla ha drömmar. Och det är viktigt att vi inte ska bli skrämda av att förverkliga dem bara för att omvärlden är skakig. Det finns alltid hjälp att få hon både bank och vänner. Vill du få hjälp med att hitta ett fördelaktigt lån som kan blåsa liv i dina drömmar bör du vända dig till Direkto. Där är det du som håller i tyglarna och inte bankerna. Läs mer på hemsidan om vad det innebär och hur du går tillväga.