Många upprörda över årets julklapp

December är här och årets julklapp som HUI tar fram varje år har blivit avslöjad. Julklappen har setts som en total miss och det ska bli spännande att se hur försäljningen blir under julen. 

4035703-dammsugare-1När det kommer till julklappar och framför allt årets julklapp som HUI varje år tar fram så är det många som väntar med spänning och som gör en grej av att handla den för att ge bort. Och det brukar ofta inte vara några problem. Att ge bort aktivitetsarmband, spikmatta, cd-skiva eller annat spännande är roligt. Men, nu när avslöjande kom att det skulle bli en robotdammsugare som tog hem årets julklapp så var det många som tappade hakan. Först över att vem vill ge bort en dammsugare till någon – eller vem vill få en dammsugare? Och sedan är ett av kriterierna att julklappen ska spegla det gångna året och vara kommersiellt gångbart. Vilket många nu tror att det kan nog bli svårt.

Många trodde att årets julklapp skulle bli välgörenhet,vilket i så fall vore helt fantastiskt. HUI hade chans att göra något bra då detta skulle leda till att fler skänkte pengar samt att man ägnade några tankar åt de utsatta som har det svårt. Men icke, en robotdammsugare fick det bli.

Om man vill göra julen till något speciellt men inte bidra till konsumtionssamhället och är vana vid men ändå ge bort något kan man på http.//www.fyndtorget.se/ finna mycket roliga klappa och även komma billigare undan. Vad som är riktigt kul om man gör på detta sätt är att man då kan man skriva otroligt roliga rim om vad denna klapp kan ha varit med om innan. Vill ni ha tips på vad ni inte ska köpa så läs dessa tips här.